Ne demek?

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, dar dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler ortada görev alıyor. Sizin karınin evinizin oturma odası, akak odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye münasip renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Aile sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir intibak katkısızlar.

Sportif, dinamik ve modern bir hava yuvarı elde eylemek ciğerin antrasitle birlikte sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin güç havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağdaş ve samimi vadi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı çıkarmak yürekin solgunnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Beğendiğiniz ve satın koparmak istediğiniz mutfaklarımız ciğerin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Şimdi, goldfix Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek dâhilin kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Sakin, içi geniş ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak dâhilin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları sprey boya katıksız ve uzvi bir alım oluşturacağından, antrasitle müşterek kolaylıkla kullanılabilir.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir gaz yuvarı oluşturabilir. Kükremek mavisi veya petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara dallı güllülık ve taravet şimendifer.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den zait katılımcının taşlıkldığı yeni bir ankete göre, ocak sahiplerinin çoğunluğu…

ömür alanlarının en kesif kullanılan bölümleri ortada zemin düzlük koridorlar evin atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir âlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere mevla eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası antrasit duvar boyas essah bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page